ArcticSilver WF Flueliner

Flueliner fra Arctic Silver er et resultat av nytenkning, effektive kast og med unik fargekoding som skiller de enkelte snørene og klassene fra hverandre. Densiteten på snøret har også sin egen farge.

Flueliner med mikrodiameter

Suksessen bak våre innovative flueliner er vår MicroDiameter (MD) skyteline, som er den tynneste linen som er tilgjengelig på markedet!

Den tynne skytelinen gir mindre friksjon mot fluestengenes ringer og mindre vindforstyrrelser. Et MD-fluesnøre vil «skyte» ekstremt effektivt og sikre lengre kast med mindre innsats.

Utformingen av våre fluesnøre gir deg det som er viktigst ved fluefiske – å ha FLUEN der ute I VANNET så mye som mulig.

Fargekode på fluelinene

Den unike fargekoden hjelper deg med å identifisere fluelinen på fluesnellen med en rask titt.

For Compact 2.0 og GreenVelvet fluesnøre har hver vektklasse og densitet sin egen fargekode, som du finner både på fluestangen og på fluesnøret/løkken. #6 er blå – så alle klasse 6 fluesnøre har blå skyteline/løkke. Nå må du bare lære deg fargen på fluesnøreserien og -densiteten, og med ett raskt blikk vet du hvilket fluesnøre som er på fluesnellen din – søk aldri etter uleselige utskriftskoder på fluesnøret igjen!

3C-ColorControlConcept

Da vi bestemte oss for å legge til 4-meters håndteringssoner mellom klumpen og skytelinene på alle våre fluesnører, gjorde vi dette først av to grunner:

  • En 4-meters håndteringssone som er 0,10 mm tykkere enn skytelinen vil fungere som en forlengelse av den bakre avsmalningen på et fluesnøre. Dette vil gi bedre balanse på fluelinen når du kaster og lar deg holde mer line i luften før du skyter.
  • En tykkere håndteringssone vil også beskytte de mest sårbare delene av fluesnøret når du kaster.

MEN vi oppdaget snart en annen viktig fordel med «Handling Zone». Det krevde litt nytenking av hele ColorConcept.

De fleste av dagens fluesnøre (inkludert våre) er tofargede: En farge for hodet og en for løpesnøret. For standard fluekast anbefales det å «skyte» når hodet og en meter med «Running Line» er utenfor toppringen. Dette gjør det noen ganger vanskelig å se hvor overgangen mellom «Hodefargen» og «Running Line-fargen» finner sted. Vi har endret dette fullstendig:

Med 3C -ColorControlConcept- har vi flyttet fargeendringsområdet til enden av den 4-meters håndteringssonen. Med det allerede nevnte 1-meters overhenget og ca. 3 meter fluestang, betyr det at du nå kan HOLDE fargeskifteområdet i hånden. Lettere å se i ulike lysforhold og lettere å forstå når man skal «skyte». Hvis du ønsker å holde mer line i luften før du skyter, vil fargeendringsområdet fortsatt være et sted langs stangens lengde og fortsatt være lett å se.