Danica fluestang

Denne graphene fluestang serien er laget av de absolutt beste kvalitet 40T karbon- og graphene forsterkede 2 komponent lim som er på markedet.

DANICA er utstyrt med titan farge ion plating rustfritt stål guider og titan ramme stripping guider med keramiske ringer.

DANICA kommer med en polypose i et delikat aluminiumsstangrør. Fargen er matt bronse med transparente innpakninger; gir denne stangserien det klassiske og luksuriøse utseendet den fortjener.

Quick-Lock er hard anodisert i svart farge!

Designeren av denne splitter nye serien har alltid hatt en preferanse for dype fluestenger, med jevne og uavbrutte bøyekurver. Stenger der de øvre delene må være sterke nok til å balansere den umiskjennelige Flex-profiler på 1/1 (de fleste av stangen bøyer seg når den er moderat belastet). Stenger som under kastebevegelsen vil gi deg litt ekstra tid til å reflektere over en virkelighet der fluefiske eksisterer. Stenger som vil, hvis du er villig til å «lytte», «snakker» til deg om å bruke bare et nødvendig minimum av kraft for å skape de jevne akselerasjonene, som gjør at disse stengene kan hjelpe deg med å presentere ei flue forsiktig, akkurat der du vil at den skal lande.

DANICA-serien er designet for tørrfluefiske, døgnfluefiske og nymfefiske med tynn fortom, men hvis du behandler disse stengene slik de fortjener, kan du «servere» enda litt tyngre fluer overraskende langt unna deg.

DANICA er en 4-delt stang. Håndtaket er basert på et høymodulært karbonmateriale (40%) med ekstrem styrke og lav vekt

​Det designbeskyttede Quick-Lock-systemet er et brukervennlig snellesete med et fjærbelastet låsesystem som låser snellen på plass. Med en enkel bevegelse sikrer og holder den snellen på plass. Quick-Lock-systemet er 100 % CNC-maskinert og laget av aluminium 6061 med en toleranse på +/- 0,05 mm. Alle aluminiumsdeler er korrosjonsbehandlet med en hard anodiseringsprosess.

Lengde i fotKlasseDelerPris
8#348790,-
8#448890,-
9#548990,-