ArcticSilver fluestenger

ArcticSilver Fluefiskestenger – Gjør deg klar for ditt neste eventyr!

Du vil intuitivt forbedre fluekasteteknikken din!

Du vil oppleve uanstrengt casting som aldri før!

Det internasjonalt patenterte Free-Flex-systemet
Et hult håndtak som gjør at bunndelen av stangen kan bøye seg dypere inne i håndtaket

Fordelene?

Du vil intuitivt forbedre fluekasteteknikken din!

Du vil oppleve uanstrengt casting som aldri før!

Hvorfor?

Vi lagde «Free-Flex-systemet» for deg.

Sjekk ut våre 7 Free-Flex-effekter.

1. Den «dempende» følelsen

Når gode fluekastere stopper fluekastene sine for å lage effektive løkker, er disse stoppene verken plutselige eller brå. De fortsetter å bevege seg – gjennom stoppet – for å «dempe» de uunngåelige svingningene til fluestangen deres, da disse svingningene fører til bølger i snøret, som påvirker løkken negativt.

«Free-Flex-System» med sin dype flex er iboende dempende og vil derfor hjelpe deg i kampene dine med å dempe fluestangen. Det vil automatisk hjelpe deg mot å bli en bedre fluekaster.

Løkkene dine vil bli mer effektive enn noen gang før!

2. Følelsen med «timing og glatt overgang»

Fluekasting er «fylt med» avgjørende overganger. Å løfte linen opp fra vannet, endre retningen på linen mellom bak- og framkast og å gå fra et spey-kast/D-loopkast til et vanlig framkast.

For å time og «fange» disse overgangene effektivt, bruker gode fluekastere en forsiktig og kontrollert «falsk start». Rett før linen har snudd etter et bakkast, vil de «falskstarte» sitt foroverkast på en forsiktig og kontrollert måte for å «glatte» denne overgangen og få kontakt mellom en rett linje og en lett bøyd stang så tidlig som mulig. De kan FØLE at fluestangen bøyer seg, fornemme at «tyngden» gradvis materialiserer seg når stangen bøyer seg mot vekten og retningen til snøret som går motsatt vei.

Fordi Free-Flex-systemet lar deg bokstavelig talt føle bøyningen av fluestangen din i hånden, er du i stand til å fornemme alt dette tidligere og bedre enn om du kaster en tradisjonell korkfluestang.

3. «Løst grep» følelsen

Altfor mange fluefiskere bruker for sterkt grep om håndtaket. Mange nybegynnere prøver ubevisst å «drepe» fluestengene sine, men selv erfarne fluefiskere har en tendens til å gripe hardere enn nødvendig.

For sterke grep vil hemme din evne til å bruke fluestangen din effektivt, noe som ofte resulterer i negativ drift («kryping»), som vil redusere de potensielle banene til spissen av fluestangen. Kortere veier betyr at du må øke kraften for å kaste samme avstand og for mye kraft vil redusere sjansene for gode presentasjoner.

Kombinasjonen av «Free-Flex-System» og formen på håndtaket vil gradvis hjelpe deg med å slappe av i grepet og bidra til en fluekasterstil der du bruker mindre kraft for å kaste lengre og mer presist. Vinn, vinn!

4. Balansefølelse

Den litt økte vekten til Free-Flex-håndtaket flytter balansen til fluestangen mot bakenden.

Å produsere fluestenger som veier nesten ingenting, ved å bruke gradvis høyere karbonkvaliteter, er et mål mange merker sikter mot.

Vi gjør det samme, MEN vi lar håndtaket legge vekt på bakenden av stangen! Her er vekten plassert på rett plass og balanserer fluestengene våre perfekt. Stangtoppen vil føles lettere, både ved kast og spesielt ved fiske. Du trenger mindre kraft for å holde stangen når du slipper snøret eller når du lar snøret drive i strømmen nedover elva.

5. «WooHoo» følelsen

Emnet til en Free-Flex fluestang er festet til håndtaket rett under hånden din.

Hver gang du kjemper mot en fisk, vil energien fra fisken som febrilsk prøver å komme seg vekk fra deg, overføres gjennom stangen, direkte inn i håndflaten din.

Det finnes ikke ord for å forklare denne følelsen! Du må bare oppleve det selv! Det vil sette et smil på ansiktet ditt! WooHoo!

6. Mist mindre fisk

Selv uten betydelige data fra vitenskapelige eksperimenter, tror vi at den dype bøyningen til «Free-Flex-Systemet» vil hjelpe deg å kroke en høyere prosentandel av fisken som tar fluene dine OG hjelpe deg med å miste mindre av dem.

Spesielt når du må bruke tynne og delikate fortommer for å få sky fisk til å ta.

7. En «cool» fluefisker

Hvis du fisker en ArcticSilver fluestang er du sannsynligvis klar over alle fordelene Free-Flex-systemet gir deg!

Du kan tingene dine!

OG du er ikke redd for å «stikke deg ut» blant fluefiskere.

Velkommen til ArcticSilver-familien av «kule gutter og jenter»!