Complete Graphene 1 hånds

Målet har vært å utvikle en stangserie med så lav vekt som mulig, men som samtidig skulle ha store kraftressurser.  Tanken om å kunne kaste veldig langt med lite kraft, har vært helt sentralt og en rød tråd, gjennom hele arbeidet med å utvikle den nye serien, Complete Graphene.

Complete Graphene minner litt om Nitro- serien vår, men stengene er litt dypere og har noe strammere topp. Ved bruk av det helt nye materialet graphene, har det blitt mulig å utvikle stenger med en stram og sterk topp, uten at vi har måttet  tilføre ekstra masse og vekt til toppdelen.

Dyp og flat aksjon, kort slaglengde, stram toppdel og ultralett egenvekt, er stikkord som godt kan beskrive egenskapene på Complete Graphene.

HELT SPESIELLE EGENSKAPER

Disse egenskapene er blitt muliggjort ved bruk av 46 ton carbon + IM8 carbon with Graphene-resin. Overflaten på stengene er laget med et supertynt lakklag, stripper guide, REC Cerecoil double foot and snake guides, REC Ultra Light og  sammen med et tilpasset og veldig lett snellefeste, er dette med på å gjøre Complete Graphene til en helt spesiell stangserie, med helt spesielle egenskaper.

Følelsen av at du nesten ikke holder i “noe som helst”, at du kan kaste fjærlett og langt, selv med små og korte bevegelser, men samtidig ha en stang som aldri gir seg og der du virkelig kan sette på all kraft du måtte ønske, for de virkelig lange kastene under alle forhold, er opplevelser den nye stangserien vil gi deg.

SOM HÅND I HANSKE

Stengene er utviklet og testet ved bruk av mange forskjellige liner. Et viktig moment har vært at hver stang skal passe eksakt til oppgitt lineklasse på stanga og at ved bl.a bruk av Syrstad Complete SCS og SCSS-lineserie, så skal det oppleves som et “wow”, du verden så godt dette passet sammen. Dette er også grunnen til at navnet på den nye serien ble Complete, hvis stangserie er forsøkt laget så komplett som mulig, men også skulle passe som” hånd i hanske” til Syrstad Complete-linene. Jeg føler at vi har klart det og håper at du vil oppleve det samme.

Lykke til alle sammen!

Mvh

Trond Syrstad

Lengde i fotKlasseDelerPris
9#547.000,-
9#647.000,-
10#7/847.999,-
10#8/947.999,-

Stanginformasjon og anbefalte liner

  • Complete Graphene 10#8/9 4pcs

Dette er er den ultimate enhåndsstangen til fiske etter laks. Stanga føles ultralett, men har store kraftressurser som gjør fisket effektivt og enkelt, selv med både store fluer og synkeliner. Stanga egner seg godt til både spey og overhode-kasting og anbefalt klumpvekt er 19-23 gr, alt etter lengde på klumpen.

Anbefalt lineforslag:

LTS Ultimate og SCSS-Sh #8/9 i kombinasjon med tapert spiss, 8′ SCSS eller 10′ SCS.